Huh, vihdoin viikonloppu! Kyllä tätä onkin taas koko kouluviikko odotettukin! Yhdeksäsluokka on ihan kauhean rankkaa, ja kyllähän se on ymmärrettävää, kun pitäis sitten hakea jonnekkin lukioon. Mutta niin, ihan tuo koulunkäynti vie kaikki voimat! Nukuin tänä aamuna melko pitkään, kun en ollut saanut yöllä kovinkaan paljoa nukuttua.

Perjantainen uskonnonkoe meni melko pienillä lukemisilla todella hyvin (omasta mielestäni)! Oli törkeän helpot kysymykset! Tosin luultavasti arvostelu on sitten varmaan aika ankaraa. Jaja, eipä sitä oikein tiedä, mitä on sitten loppuenlopuksi mennyt vastaamaan, vaikka asiat tuntuisivat itsestäänselviltä :D Oli sitäpaitsi kauhea päänsärky kokeen aikana, ja luokan takaosassa eräs luokkalaisemme poika taas piti erikoisia pikkuääniä. Milloin kaivaa nenää tai muuten tirskuu ja ripisee. Joo, kyllä se saa nenänkin kaivamisesta ääntä aikaiseksi :D Mutta kyllä siitä kokeesta nyt toivottavasti tulee ihan hyvä numero.

Asiasta kukkaruukkuun; Tänään meinasin saada sydänkohtauksen törmätessäni olohuoneen lattialla lojuvaan mustaan salmiakkikarkkiin. Se näytti niin paljon joltain pullealta hämähäkiltä, tai muulta otukselta. Suututtaa perheeni sellaiset jäsenet, jolla ei näköjään pysy karkit suussa! ...Miksi kirjoitinkaan tämän välikohtauksen karkin kanssa muistiin, varmasti kaikkia kiinnostaa...

Ja taas aihetta vaihtaen kouluun, onneksi ensiviikolla ei ole kokeita, voi keskittyä vähän muuhunkin kuin kirjojen lukemiseen :) Nyt vain nauttien viikonlopusta!

       Pitäis taaskin siivota :(